Stadsrundturer i Paris

I Paris finns det mängder med olika arrangörer som arrangerar väldigt varierade stadsrundturer. Här lämnar vi förslag på en del som går att förboka via internet för att säkra sitt deltagande.

En tvåtimmars stadsrundvandring med möjlighet till snabbinträde till Louvren och en frivillig entimmes kryssning på floden Seine.
Turen har avgångar både på för- och eftermiddag och leds av en lokal guide.
Efter att ha blivit hämtade på sina hotell kommer deltagarna att få åka på en stadsrundtur som leder förbi de mest kända landmärken och kvarteren i staden såsom Eiffeltornet, Montmartre, Latinkvarteren, Notre-Dame, Louvren och mycket mer. Turen är perfekt för en förstagångsbesökare som vill ha en snabb orientering i Paris.
Läs mer om stadsrundturen här >>

En stadsrundtur i liten grupp med minibuss där deltagarna blir guidade via en audio-guide på olika språk med en interaktiv karta. Denna tur hämtar deltagarna på deras hotell och varar i ungefär fem timmar. Turen leder deltagarna runt bland stadens kända sevärdheter i minibussen och avslutas med en entimmeskryssning på floden Seine.
Läs mer om stadsrundturen i minibuss här >>

En heldagsrundtur i Paris som inkluderar besök i Louvren och lunch i Eiffeltornet. Denna stadsrundtur varar i cirka 7.5 timmar och inleds med en guidad 1.5-timmars rundtur i Louvren. Därefter går turen vidare med en kort båtfärd över Seine till Eiffeltornet där lunchen intas i en restaurang med utsikt över staden. Efter ytterligare en båttur längs Seine väntar ett 45 minuter långt besök i Notre-Dame.
Läs mer om heldagsturen här >>